Firma


Firma

Holdinger og Værdier

Vores medarbejdere er veluddannede og engagerede Vi har et gensidig respekt for hinanden og vore kunder Vi tilstræber at være en rummelig virksomhed, der ønsker at skabe balance mellem job og fritid/familie. Winter&Samsøe - Installationer en kompetent partner.Vi harinden for vores feltden nødvendige ekspertise til at imødekomme vores kunders krav. Via veluddannede medarbejdere samt dokumenterede og specificerede arbejdsprocesser udarbejdes stærke løsninger på et højt fagligt og veldokumenteret niveau. Desuden har vi altid den nyeste teknologi på markedet, da vi ønsker, at kunden får det optimale resultat. Winter&Samsøe - Installation er fleksible overfor vores kunders ønsker og behov. Derved har vi altidmuligheden for at give vores kunder den helt rette service og finde den rigtige løsning. Winter&Samsøe - Installationer pålidelige, da vi er en virksomhed, man kan stole på.Vioverholder vores aftaler, hvad angår specifikation, kvalitet, leveringstid og pris. Winter&Samsøe Installationer åbne overfor vores kunder. Vi opbygger tætte relationer med vores kunder og samarbejdspartnere med henblik på at skabe værdi og optimale løsninger for alle parter. Vi mener, at det er den bedste måde at skabe et fremtidigt samarbejde på.Derved opståren win-win situation, hvor begge parter får fuldt udbytte af samarbejdet.

Sådan arbejder vi

Før hver opgave afstemmes tid, pris og forventninger. Indgåede aftaler overholdes, og der gives naturligvis besked, hvis der skulle forekomme fravigelse fra aftalen. Vi sætter en ære i at kontrollere det, vi har lavet en ekstra gang ved arbejdets afslutning, ligesom vi naturligvis rydder op efter os. Vi er stolte af at aflevere kvalitetsløsninger hver gang. Diskretion er en selvfølge for os og vore medarbejdere.

Kvalitet

Som kunde er du sikker på kvalitetsløsninger – efter en grundig snak om behov og ønsker sikrer vi, at du får den løsning, du forventer. Det er også vigtigt at få afdækket fremtidige behov, så løsningerne i størst mulig omfang også er fremtidssikrede.

Miljø Og Energi

Vi tilbyder vejledning og viden om miljørigtige løsninger. I tæt samarbejde med vores leverandører sikrer vi den sidste nye viden på området og tilbyder bl.a. energitjek el. kundeseminar om hvordan, du kan spare energi. Vi tilstræber at løse opgaverne så miljørigtigt som muligt og inddrager miljørigtige produkter i det omfang, det kan lade sig gøre. Alt affald afskaffes naturligvis på miljørigtig vis.

Uddannelse vejen til god service

Vi sikrer at alle medarbejdere bliver efteruddannede og får den nyeste viden inden for relevante områder i vores branche. Uddannelse er sat i system ud fra de aktuelle markedskrav, samt kundernes behov for viden og sikkerhed om den sidste nye inden for de forskellige områder. På denne måde sikrer vi altid opdaterede og veluddannede medarbejdere. Vi udviser social ansvarlighed ved altid at have mange lærlinge i vores teams og sørger for optimale muligheder for uddannelse og udvikling.


For mere information emailinfo@wintersamsoe.dk eller ring på 5191-2700